Bruids arrangementen

Als freelancer, ben ik in te huren voor elke gelegenheid waar je make-up en hairstyling bij kunt bedenken. Dit kan zowel op locatie als aan salon in Noordwijk.

Met proefsessie

Een proefsessie kan ook op locatie gehouden worden, hier staat een vergoeding tegenover. Onderstaande prijzen zijn excl. reiskosten van 0,50ct per km. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Zonder proefsessie

 Onderstaande prijzen zijn excl. reiskosten van 0,50ct per km. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Extra opties Bruiden

  • Hair clip-in exstensions (100% echt haar) huren: € 49
  • Touch- up trouwdag (excl.reiskosten en reistijden) : € 125
  • Tweede kapsel of make-up tijdnes de proefsessie : € 95
  • Tweede proefsessie kapsel en make-up : € 190 
  • Make-up om zelf bij te werken: vanaf: €16,95
  • Poeder en hairstyling Bruidegom : € 35
  • Op locatie prijs op aanvraag
  • Ondersteuning tijdens fotoshoot (bruid) : € 60 ,- per uur

Extra opties gasten

 • Make-up basisdaggast (excl. proefsessie) : € 60
 • Make-up verlengde daggast (excl. proeverij) : € 75
 • Hairstyling korte daggast (excl. proefsessie) : € 60
 • Hairstyling lange dag gast (excl. proefsessie) : € 75
 • Make-up basisdaggast incl. hairstyling (excl. proefsessie) : € 120
 • Make-up verlengde daggast incl. hairstyling lang haar (excl. proefsessie) : € 150
 • Proef make-up of hairstyling : € 65
 • Wimperstukjes full look : € 15
 • Make-up en hairstyling kinderen t/m 12 jaar (excl. proefsessie) : € 45

* Reiskosten bedragen € 0,50 per kilometer, gerekend vanaf het adres van Hair and make-up by Denida. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht. Toeslag bij aanvang voor 07.00 uur: € 35,- per uur Toeslag huwelijk op zon-/feestdag: € 95. Bij een reisafstand van meer dan 1 uur enkele reis wordt een reistoeslag van € 35,- in rekening gebracht voor een extra uur.

Q&A bruidsarrangement

 Hair & Make-up by Denida is een kapsalon in het hartje van Noordwijk die een sterke focus heeft op haar klanten door middel van “aandacht” en diverse behandelingen aan op het gebied van haar en make-up.

Arrangementen met Proefsessie

Proefsessie bruidsmake-up en kapsel worden gedaan bij mij in de salon.Eerst nemen we even de tijd om elkaar beter te leren kennen, hoe draag je normaal je haar en make up,wat is je favorite kleur, etc…om een goed beeld te krijgen van wie jij bent zodat we de bruidsmake-up en het kapsel goed kunnen toepassen.Bij welke make-up en hairstyling vind je jezelf,welke style staat je de beste…en dit allemaal welke style het mooiste echt perfect bij je past ! 

HOEVEEL BRUIDSMAKE-UP EN KAPSELS WORDEN ER GEMAAKT?

Ik raad altijd aan dat van te voren wel wat foto’s, voorbeelden qua make-up en kapsels te verzamelen.Die komen handig bij de proefsessie. Ik hou altijd de rekening mee wie je bent en welke bruidsmake-up en kapsel daarbij past.Tijdnes de proefsessie we bespreken welke make-up en kapsels mogelijk zijn en het mooiste bij de jurk past.Zo kunnen we een keuze kunnen maken ,meestal 2 a 3 maar uiteraard gaan wij net zo lang door totdat we een prachtig eindresultaat  fries en stralend uitziet!

Na de proefsessie noteer ik alles wat we gedaan en gekozen hebben qua make-up en kapsels. Uiteraard ook foto’s. Alles komt te staan in de Bruidsstijlkaart ,bruidsmake-up en bruidskapsel. Deze gegevens worden samen met de Bruidsboeking/ checklijst in een speciale map gestopt.

Alles goed? Dan teken je een bevestiging dat je tevreden bent (zie info en voorwaarden)

MOET IK VOORAF AAN DE PROEFSESSIE IETS AANBETALEN?

Ja!  Het wordt een aanbetaling gemaakt voor het rezerveren van de proefsessie en de trouwdag.Na de proefsessie en na het tekenen van de opdracht ontvang je een factuur voor het restantbedrag (zie info en voorwaarden)

HOE LANG DUURT DE PROEFSESSIE BRUIDSMAKE-UP/BRUIDSKAPSEL?

Een proef duurt ongeveer 3 tot max 4 uur dus houd lekker de ochtend of middag vrij en geniet van deze proefsessie!

RIJTJE TIPS OM REKENING MEE TE HOUDEN:

♥ Houd rekening met wat je aanhebt, je snapt wanneer je een zwarte kol trui aanhebt dat het lastiger inschatten is hoe je kapsel en make-up over komt als wanneer je een mooi wit laag truitje aanhebt.

♥ Je kapsel lukt het beste wanneer je je haar de dag ervoor gewassen hebt en dus niet de ochtend waarop we komen, het haar is dan nog erg vochtig en slap.

♥ Qua werken is het vooral belangrijk dat we goed daglicht hebben,dus wanneer we dicht bij een raam kunnen zitten is dat erg prettig.

♥ De proefsessie duurt 3 a 4 uur en deze tijd hebben we echt helemaal nodig om jouw haar en make-up te doen, vaak hebben wij erna ook nog werkzaamheden dus heel veel ruimte voor uitloop is er niet.

♥ Ook een tip is om tijdens de proefsessie 1 mens erbij te hebben, zoals een moeder,zus of vriendin.Zij weten als geen ander hoe je bent en zij zijn je feedback op het moment dat je ergens over twijfelt. 1 mens is voldoende, een kamer vol vriendinnen is reuze gezellig maar hoe meer mensen des te meer meningen en daar kun je soms juist door gaan twijfelen!

♥ Tot slot, wanneer er bijzonderheden zijn bij jouw woning zoals 4 hoog zonder lift of parkeren 2 straten verderop dan hoor ik dat graag van te voren zodat ik daar rekening mee kan houden:)

Neem contact op

Neem contact op

06-21 53 71 01
info@denidaschraders.nl

kvk nummer: 51302829
btw nummer: NL251932096D01

E-mail Mij

×